Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Plug-In Development - FORUM HAS MOVED! > (No Subject)
 
Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

jrog
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to jrogAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Mar 2005
Total Posts : 1
 
   Posted 3/19/2005 12:20 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
I can't get my 1st and 2nd endings to work properly.
A text box doesn't come up for the 1st ending and so
it plays twice.
Anyone with any Ideas.
thanks
Jrog
Back to Top

Allen J. Fisher
Engraver



Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to Allen J. FisherClick to Add ajfisher31 to Your AIM Buddy List.ICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined May 2004
Total Posts : 653
 
   Posted 4/4/2005 1:07 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
You may want to post to the general mac or windows forum. You'll get more response to your question over there. This forum is for plug-in developers.
Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Monday, June 27, 2022 5:08 AM (GMT -5)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads