Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Plug-In Development - FORUM HAS MOVED! > playback problems on printmusic 2002  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

~Anita
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to ~AnitaAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Dec 2005
Total Posts : 1
 
   Posted 12/12/2005 12:59 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
I am running PrintMusic 2002 on windows XP and whenever I try to playback a piece of music I have composed it will play a few bars an then freeze. The task manager then shows the program as (not responding) and I then have to close the program losing anything that i havn't saved. If I reopen the program and attempt to playback again, it will play a few less bars then freeze up again. This happens every time I try to playback any piece of music.
My computer is only a few months old and has 512MB RAM.
Any ideas?
 
~Anita
Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Wednesday, August 10, 2022 6:44 PM (GMT -5)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads