Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > SmartMusic - FORUM HAS MOVED! > Rehearsel Marker fails  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

Davo van Peursen
Registered Member

Click to send Davo van Peursen email.Click to visit Davo van Peursen's website.Send a Private Message to Davo van PeursenClick to Add davo_donemus@mac.com to Your AIM Buddy List.ICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Apr 2002
Total Posts : 11
 
   Posted 6/20/2005 9:29 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
From Finale I try to make rehearselmarkers by giving them the right Playback Option.
But in Smart Music they don't show up?
Can someone please help me...
Thanks,
Davo


Mac G5; 1,8 GHz (2x); Finale 2005b
phone: +31(0)20 3058922

Back to Top

Tyler
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to TylerAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Mar 2001
Total Posts : 3586
 
   Posted 6/20/2005 3:53 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Have you used the "Add SmartMusic Markers" command from the Edit menu? It's MUCH easier than trying to create expressions for this. I just told it what measure I wanted a rehearsal mark in and it was done.

If this doesn't help, please post your Finale .mus file here and let me know where you're trying to insert the rehearsal mark. I'll see if I can help you get it working.


Windows XP, all updates
 

Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Sunday, July 12, 2020 10:39 PM (GMT -5)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads