Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > SmartMusic - FORUM HAS MOVED! > 9.0 crashing after recording  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

kevindrew
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to kevindrewAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Dec 2004
Total Posts : 5
 
   Posted Today 11:11 AM (GMT -6)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
 
 
I am running a G5 mac with a gig of ram. 9.0 crashes consistently as it tries to render the recording. Anyone else having this problem? I have done the normal stuff. repair permissions etc. 8.5 is still loaded and workng fine. I should mention I am running Panther at this time.
 
TIA
 
P.S. The new jazz features are very nice!
Back to Top

Tyler
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to TylerAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Mar 2001
Total Posts : 3586
 
   Posted Today 5:39 PM (GMT -6)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Go ahead and contact their customer support directly if you haven't already.

SmartMusic Support
Windows users: [email protected]
Macintosh users: [email protected]
866-240-4041 (toll free M-F, 8:30-8 CST)
952-937-9703 (M-F, 8:30-8 CST)


Windows XP, all updates
 

Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Saturday, November 16, 2019 11:53 PM (GMT -6)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads