Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > SmartMusic - FORUM HAS MOVED! > problem with sound when using Finale  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

Michael Christiaens
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to Michael ChristiaensAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Aug 2006
Total Posts : 6
 
   Posted 8/26/2006 7:56 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
After a recent incident where Finale was accidentally uninstalled, I reinstalled it and now I get no sound from saved files. These files worked fine previous to the uninstall problem. The sound function on my computer is otherwise working perfectly.

How do I get sound back within Finale while playing back saved files? Someone suggested that something in the MIDI settings might be out of whack.

I have v 2005.r4
Back to Top

Michael Christiaens
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to Michael ChristiaensAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Aug 2006
Total Posts : 6
 
   Posted 8/26/2006 7:58 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Try email [email protected]
Back to Top

Carla @ MakeMusic
MakeMusic



Email Address Not AvailableClick to visit Carla @ MakeMusic's website.Private Messaging Not AvailableAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Jan 2004
Total Posts : 1664
 
   Posted 8/28/2006 11:55 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
You might want to try posting on one of the notation forums - either Windows or Mac as appropriate. This forum is for users of the practice software SmartMusic.

Without knowing what platform you're using, it's hard to guess what might be wrong.


-Carla

MakeMusic

These on-line forums are intended for the exchange of ideas among the users of MakeMusic products. If you'd like individual help from our technical support staff, please contact them directly at http://support.makemusic.com or call 952-937-9703.

Back to Top

Ebony Ivory
On Ebony And Ivory I'll Tinkle All Day Long



Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to Ebony IvoryAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Dec 2005
Total Posts : 4594
 
   Posted 8/28/2006 12:30 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Carla @ MakeMusic said...
You might want to try posting on one of the notation forums - either Windows or Mac as appropriate. This forum is for users of the practice software SmartMusic.

Without knowing what platform you're using, it's hard to guess what might be wrong.

Carla, why aren't there separate "SmartMusic Windows" and "SmartMusic Macintosh" forums?

Or more to the point, why don't we have just one forum for Finale? So often, you see the same questions being asked and answered independently in these two parallel universes!

Brian


On ebony and ivory I'll tinkle all day long

Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Wednesday, August 17, 2022 7:08 AM (GMT -5)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads