Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > SmartMusic - FORUM HAS MOVED! > Smartmusic Accompaniment Skipping  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

Veronica
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to VeronicaAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Jun 2002
Total Posts : 2
 
   Posted 12/23/2013 10:13 PM (GMT -6)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
For the past few months, the accompanist feature of my Smartmusic has been skipping...ARGH...it's quite annoying. Anyone know how to take care of this glitch??
Back to Top

Jim Jolley
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to Jim JolleyAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Jul 2003
Total Posts : 610
 
   Posted 12/23/2013 11:23 PM (GMT -6)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
What version are you using and what are your computer specs?


Jim Jolley - Band Director - Center Hill Middle School

Finale 2008a, 2009b, 2010a, 2011b, 2012b - Smartmusic 2012b - Garritan CoMB - Vista

Back to Top

Veronica
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to VeronicaAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Jun 2002
Total Posts : 2
 
   Posted 12/24/2013 10:53 AM (GMT -6)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Hello Jim,

Thank you for your response. I am using Smartmusic 2012 on A MacBook Pro OS Maverick.
Back to Top

Jon Cielinski
SmartMusic Product Specialist



Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to Jon CielinskiAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Jan 2013
Total Posts : -23
 
   Posted 12/27/2013 1:47 PM (GMT -6)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Hi Veronica,

If you haven't already done so, I'd recommend updating to the latest version of SmartMusic, found at www.smartmusic.com/support/downloads/. This tends to resolve the majority of playback issues we see, especially when running on a new operating system like Mavericks. If you still see the same problem after updating, you'll want to submit a case to our technical support team, smartmusic.custhelp.com/app/ask, to help dig a bit deeper into the problem.

Jon


MakeMusic, Inc.


These on-line forums are intended for the exchange of ideas among the users of MakeMusic products. If you'd like individual help from our technical support staff, please contact us directly at www.smartmusic.com/support.

Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Saturday, December 7, 2019 6:30 AM (GMT -6)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads