Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Windows - FORUM HAS MOVED! > Performance Assessment troubleshooting  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

jbeahan
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to jbeahanAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Nov 2005
Total Posts : 9
 
   Posted 12/14/2005 1:56 PM (GMT -6)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
I have scanned in a band part (alto sax) and tried to create a FPA doc. I keep getting an "Independant Key Signature checked" message as a reason why I can't save it as a FPA. Can someone tell me what this means and how do I avoid this problem? Thanks!
Back to Top

Tyler
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to TylerAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Mar 2001
Total Posts : 3586
 
   Posted 12/14/2005 5:10 PM (GMT -6)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
jbeahan said...
I have scanned in a band part (alto sax) and tried to create a FPA doc. I keep getting an "Independant Key Signature checked" message as a reason why I can't save it as a FPA. Can someone tell me what this means and how do I avoid this problem? Thanks!


This option gets checked in the Staff Attributes for files scanned in with SmartScore. To turn that off, choose your Staff tool and double click in a measure on the staff, and the staff attributes box should appear. Under Independent Elements, uncheck Key Signatures.


Windows XP, all updates



Real Time Finale Discussion - FinaleIRC.Com

Back to Top

jbeahan
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to jbeahanAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Nov 2005
Total Posts : 9
 
   Posted 12/15/2005 7:34 AM (GMT -6)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Worked like a charm! Thanks!
Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Saturday, December 7, 2019 10:04 AM (GMT -6)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads