Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Windows - FORUM HAS MOVED! > Finale on Win2000 Server  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

wimkamp
Registered Member

Email Address Not AvailableClick to visit wimkamp's website.Send a Private Message to wimkampAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined May 1999
Total Posts : 78
 
   Posted 4/12/2002 12:35 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Another problem is worse:
When I start Finale from a client (I use Terminal Services Client) the music font is not found when opening a default file (it IS fond when I run the program on the server)
Wim
Back to Top

TechSupport
Registered Member



Email Address Not AvailableClick to visit TechSupport's website.Send a Private Message to TechSupportAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Dec 1998
Total Posts : 432
 
   Posted 4/15/2002 6:49 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
You may wish to install the fonts on the client computer, unless I misunderstand how your setup works.

Dan
Coda Tech
Back to Top

wimkamp
Registered Member

Email Address Not AvailableClick to visit wimkamp's website.Send a Private Message to wimkampAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined May 1999
Total Posts : 78
 
   Posted 4/18/2002 12:20 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
This problem is solved now, by reinstalling the fonts.

Wim
Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Friday, August 12, 2022 7:36 PM (GMT -5)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads