Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Windows - FORUM HAS MOVED! > speedy entry doesn't register notation.  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

[email protected]
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to gems04@aol.comAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Apr 2002
Total Posts : 2
 
   Posted 4/13/2002 11:21 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
help: when i use my speedy entry midi notation I get rests instead of notation. the rests are of the same note value. I checked my midi hook up and it is correct.

My Hyperscribe doesn't function either. I get the two squares but can't get any entry on to the staff I would appreciate any input as to what is wrong. Gene
Back to Top

HOMR
Handsome gent



Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to HOMRAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Aug 2001
Total Posts : 227
 
   Posted 4/15/2002 4:08 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Click me.

Paul
Back to Top

losito
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to lositoAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Jun 2003
Total Posts : 1
 
   Posted 6/26/2003 3:59 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.

Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Saturday, August 13, 2022 4:54 PM (GMT -5)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads