Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Windows - FORUM HAS MOVED! > Audition Score not working  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

Funkifized
Registered Member



Email Address Not AvailableClick to visit Funkifized's website.Send a Private Message to FunkifizedClick to Add Funkifized to Your AIM Buddy List.ICQ Not AvailableClick to Add Funkifized34 to Your Y! Friends List.Click to Add Funkifized to your MSN Buddy List.
Date Joined Jan 2001
Total Posts : 136
 
   Posted 3/6/2016 11:15 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
"To queue playback:

Hold down the SPACEBAR.
Click on measure 8 to start playback.
Click anywhere outside the staff to stop playback."

Doesn't work. When I hold down the spacebar, I get the "ear" cursor, but playback doesn't happen when I click the measure. I restarted Finale, restarted the computer, no joy. What to do?


Mike Crutcher, guitarist
Finale 2014.5.6359
TOSHIBA
Satellite C675
Windows 7 Home Premium
Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20 GHz
Installed memory (RAM: 4.00 GB)
System type: 64-bit Operating System

Post Edited (Funkifized) : 3/7/2016 12:46:48 AM (GMT-6)

Back to Top

Zuill
"The Troll"



Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to ZuillAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Oct 2003
Total Posts : 29077
 
   Posted 3/7/2016 2:04 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Well, might be several things. First off, does playback with the playback controls work?

Zuill


"When all is said and done, more is said than done."
 
Win 7 64bit, 2011b, 2012c, 2014d, 2014.5 
 
Favorite Forum quote: "Please, everybody, IGNORE THE TROLL!"

Back to Top

Funkifized
Registered Member



Email Address Not AvailableClick to visit Funkifized's website.Send a Private Message to FunkifizedClick to Add Funkifized to Your AIM Buddy List.ICQ Not AvailableClick to Add Funkifized34 to Your Y! Friends List.Click to Add Funkifized to your MSN Buddy List.
Date Joined Jan 2001
Total Posts : 136
 
   Posted 3/7/2016 2:48 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Yes, playback with the playback controls works, but starts from the beginning of the score.


Mike Crutcher, guitarist
Finale 2014.5.6359
TOSHIBA
Satellite C675
Windows 7 Home Premium
Intel(R) Pentium(R) CPU B960 @ 2.20 GHz
Installed memory (RAM: 4.00 GB)
System type: 64-bit Operating System

Back to Top

Zuill
"The Troll"



Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to ZuillAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Oct 2003
Total Posts : 29077
 
   Posted 3/7/2016 3:07 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
You can choose other options as to where the Playback Controls start, but that doesn't solve the other problem.

Is this with every file? MIDI or VST?

Zuill


"When all is said and done, more is said than done."
 
Win 7 64bit, 2011b, 2012c, 2014d, 2014.5 
 
Favorite Forum quote: "Please, everybody, IGNORE THE TROLL!"

Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Monday, August 3, 2020 11:29 PM (GMT -5)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads