Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Windows - FORUM HAS MOVED! > I keep losing my authorization 2015  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

saxsolos
Registered Member

Click to send saxsolos email.Personal Homepage Not AvailableSend a Private Message to saxsolosAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Apr 2009
Total Posts : 90
 
   Posted 12/6/2016 12:06 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
I have contacted support with this issue and they have always been very helpful. I am wondering if anyone else has lost their authorization out of the clear blue. I first thought it was windows updates, but I am beginning to think that something might be in the program that could be causing it. I think this is the 3rd or 4th time this has happened. I use 2 computers for finale and really don't need to unauthorize and reauthorize. Fortunately I still have the authorization of 2014, but it is odd with 2015.

TIA
Back to Top

CraigP
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to CraigPAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Apr 2013
Total Posts : 313
 
   Posted 12/6/2016 11:30 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Yes, it has started happening to me on my Windows 10 machine running Finale 25. Today, I had to authorize for the third time this week. I always receive an email confirming the authorization, and then a few days later, it forces me to go through the process again.

Post Edited (CraigP) : 12/6/2016 11:22:51 PM (GMT-6)

Back to Top

saxsolos
Registered Member

Click to send saxsolos email.Personal Homepage Not AvailableSend a Private Message to saxsolosAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Apr 2009
Total Posts : 90
 
   Posted 12/7/2016 12:42 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Tech support was of great help. Basically, you create another admin user, log into that account, register Finale, then unregister it. Then go back to your original log in and register with your original log in. It worked great. MM is aware of the issue.


i7
Windows8 64 bit
Mac Pro
Finale 2000-2013
Sibelius 6
Garritan JB

Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Thursday, April 2, 2020 3:58 PM (GMT -5)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads