Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED! > GPO Playback  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

big cow
Registered Member



Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to big cowAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Aug 2002
Total Posts : 136
 
   Posted 7/21/2008 2:46 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Using my ProTools Digi 002 MIDI interface my current set-up - Digi IN = Kurz OUT / Digi OUT = JV1010 IN - allows me to input using the Kurzweil SP88x and output via the JV1010 which has an orchestral card. All sounds are routed to an amplifier/studio monitors. When using the GPO, I only get playback through my computer speakers. What's the best way to route the playback to my amp/studio monitors?


Big Cow

www.bigcowmusic.com

ProTools LE 7.3 / Digi002
Finale 2007

Apple PowerMac G5 Dual 2.7 GHz
250 GB HD

Back to Top

Hector Pascal
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to Hector PascalAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Oct 2007
Total Posts : 339
 
   Posted 7/22/2008 6:22 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
I managed to route the GPO playback to my mixer and thence to my monitors as follows:

Midi/Audio menu > Audio Setup > Output (drop down menu) > Built-in Line output .

Your setup is a bit different to mine, so apologies if this doesn't help much.

Cheers,
Hector.
Back to Top

big cow
Registered Member



Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to big cowAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Aug 2002
Total Posts : 136
 
   Posted 7/22/2008 8:23 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Thanks Hector. I'll give it a try. - Glenn


Big Cow

www.bigcowmusic.com

ProTools LE 7.3 / Digi002
Finale 2007

Apple PowerMac G5 Dual 2.7 GHz
250 GB HD

Back to Top

big cow
Registered Member



Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to big cowAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Aug 2002
Total Posts : 136
 
   Posted 7/27/2008 5:06 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
I've simplified things and removed the JV1010 from the set-up and
just want to listen to the GPO through my monitor speakers and
not my computer speakers. Not sure how to do this. My audio settings
under Audio/MIDI set-up are Built-in Audio. That's the only choice
in the drop down menus.

Also, an unrelated question regarding GPO: When I use the
set-up wizard for a new document and choose my GPO
instruments, when I look at my instrument list shouldn't
I see the GPO instruments listed. The attached pic
show what I see. Is this right?


Big Cow

www.bigcowmusic.com

ProTools LE 7.3 / Digi002
Finale 2007

Apple PowerMac G5 Dual 2.7 GHz
250 GB HD

Post Edited (big cow) : 7/27/2008 4:32:27 PM (GMT-5)


Image Attachment :
Image Preview
Picture 4.png
  131KB (image/png)
This image has been viewed 396 time(s).
Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Thursday, October 29, 2020 1:04 AM (GMT -5)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads