Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED! > speedy entry not posting midi notation  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

[email protected]
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to gems04@aol.comAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Apr 2002
Total Posts : 2
 
   Posted 4/14/2002 7:59 AM (GMT -6)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
HI boy do I have a problem. When i go into the speedy entry and use my midi for notation, instead of getting the midi notation, i get rests of the same note value instead of the notation. My sound board is O;K. can anyone help me. I am using the finale 2002 windows 98 I thank you for your help. Gene
Back to Top

duser
Registered Member

Click to send duser email.Personal Homepage Not AvailableSend a Private Message to duserAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Jan 2001
Total Posts : 929
 
   Posted 4/14/2002 8:22 AM (GMT -6)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
That means that you're not getting MIDI input.

Go to the Coda home page and click on Support > Knowledge Base. In the Search field, you can type key words such as 'MIDI setup', 'Speedy Entry MIDI', and so forth. You will get short articles that will help you troubleshoot your problem.
Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Sunday, November 17, 2019 8:32 AM (GMT -6)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads