Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED! > QT fixed!  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

gwysham
Registered Member

Click to send gwysham email.Personal Homepage Not AvailableSend a Private Message to gwyshamAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Feb 2001
Total Posts : 44
 
   Posted 6/5/2002 9:47 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Just saw this on Macintouch!

>MIDI fix Andrew also noticed another fix in
>QuickTime 6. He writes: "In QuickTime 5.0.2, >the MIDI support was broken for Mac OS 9
>programs, when run in the Classic Environment >(this mainly affected music notation programs >that haven't been Carbonized yet, like
>Finale). QuickTime 6 fixes this."

Yaayyy! Maybe I'll DL it and try it myself!

Geoff
Back to Top

kignature
Registered Member

Click to send kignature email.Personal Homepage Not AvailableSend a Private Message to kignatureAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Apr 2000
Total Posts : 337
 
   Posted 6/6/2002 11:11 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
It's not quite fixed. The public preview seems to work well for Mac OS9, but running under OSX classic mode, it still seems to be lacking, like a buffer is getting under filled or something. Looks like apple is on the right track!

Keith.
Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Saturday, April 17, 2021 11:24 PM (GMT -5)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads