Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED! > smart line major bug  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

Bret Boulon
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to Bret BoulonAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Jan 2003
Total Posts : 106
 
   Posted 11/10/2016 2:53 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
I came across a rather major bug with a function of smart shapes.

If I take any line in my score and use the contextual menu to apply “Align Horizontally”, the line becomes fat grey (almost like as staff style) but if I click anywhere else, the whole Finale window becomes grey.
Impossible to get things working again from there, I tried everything.
Quit is the only way out.

I really need to fix my custom lines but I really don't know how to work around this.
Bret
Back to Top

Zuill
"The Troll"



Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to ZuillAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Oct 2003
Total Posts : 29077
 
   Posted 11/10/2016 5:26 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Is this with all files? Do you have a sample we could test?

Zuill


"When all is said and done, more is said than done."
 
Win 7 64bit, 2011b, 2012c, 2014d, 2014.5 
 
Favorite Forum quote: "Please, everybody, IGNORE THE TROLL!"

Back to Top

Bret Boulon
Registered Member

Email Address Not AvailablePersonal Homepage Not AvailableSend a Private Message to Bret BoulonAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Jan 2003
Total Posts : 106
 
   Posted 11/11/2016 3:45 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Looks like it is happening in my current work document.
I can't reproduce this with a bran new simple file...
MM has the file now.
Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Tuesday, October 27, 2020 5:52 AM (GMT -5)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads