Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED! > Issues about Playback starting point  Forum Quick Jump
 
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
[ << Previous Thread | Next Thread >> | Show Newest Post First ]

wish910
Registered Member

Click to send wish910 email.Click to visit wish910's website.Send a Private Message to wish910AIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Jul 2010
Total Posts : 238
 
   Posted 11/22/2016 5:50 PM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Hi, guys:

I set the Plackback from "Leftmost Measure" to "End of Piece",
but it just always plays form the 0:55, even I scroll up my score to the mm. 282 (13:10) of my piece actually.

Any suggestions?
Thanks -:)


Personal Website:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLB6CA66187036B28E
------------------
Finale 2014c
Logic Pro X
------------------
Mac Mini Late 2012, Intel Core i7 2.33 GHz, 16GB DDR3, 1TB SSD
RME Fireface 400
------------------

Back to Top

Peter Thomsen
Registered Member

Click to send Peter Thomsen email.Personal Homepage Not AvailableSend a Private Message to Peter ThomsenAIM Not AvailableICQ Not AvailableY! Not AvailableMSN Not Available
Date Joined Jun 2000
Total Posts : 8331
 
   Posted 11/23/2016 2:28 AM (GMT -5)    Quote This PostAlert An Admin About This Post.
Please specify the steps you've already taken, so that we can rule out things.
(Have you e. g. tried closing/re-opening the document? Quitting and re-launching Finale? Rebooting?)

Peter


Mac Finale, 2012c, 2014d & 2014.5, Dolet 6.6 plug-in, Mac OS X 10.11.6, iMac Intel Core i7, 2.93 GHz, 16 GB RAM

Back to Top
You cannot post new topics in this forum. You cannot reply to topics in this forum. Printable Version
   
Forum Information
Currently it is Thursday, October 29, 2020 12:39 AM (GMT -5)
There are a total of 403,820 posts in 58,165 threads.
In the last 3 days there were 0 new threads and 0 reply posts. View Active Threads