The original version of this page can be found at : http://forum.makemusic.com/default.aspx?f=6&m=485629
Posted By : duronimo - 9/23/2016 8:51 PM
I am still having trouble. I am wondering if I have a bug of some sort.

I have used the pit and a tempo on the first verse and then assigned them in the same place on the 2nd verse but it ignores them both. So annoying. In fact it was ignoring the atempo and kept retarding??? Can anyone help me as to what I do. Thanks


I am a Finale 2011 user.


Posted By : Mike Rosen - 9/23/2016 10:53 PM
Can you post the file so we can have a look?



Mike Rosen
www.specialmillwork.com

Bass with Choir of the Sound www.choirofthesound.org
Volunteer copyist (The Gang of Twelve) for the Barbershop Harmony Society
FINALE TIPS at www.specialmillwork.com/finale-tips-and-tricks/index.html

Finale 2014.5 on El Capitan
Simple Entry, QWERTY keyboard, numberpad. That's my system, and I'm stickin' to it.

"As a musician, he's a damn fine woodworker."


Posted By : duronimo - 9/24/2016 4:51 AM
sure I can but who do i send it to??


I am a Finale 2011 user.


Posted By : Peter Thomsen - 9/24/2016 9:31 AM
Attach it to your post.

To get there:
1) Click the button “Post Reply” (= the button between “New Topic” and “Printable”) - Do NOT use the “Quick Reply”.
2) In the Message pane, go to the line “Add Attachment”, and click the button “Attachment Manager”-

Peter


Mac Finale, 2012c, 2014d & 2014.5, Dolet 6.6 plug-in, Mac OS X 10.11.6, iMac Intel Core i7, 2.93 GHz, 16 GB RAM


Posted By : duronimo - 9/25/2016 3:22 AM
Here is a file that I am having trouble with. The rits and a tempos are not working during playback? Its a basic arrangement which needs more work however i cannot get past this point. Can anyone help me please.


I am a Finale 2011 user.