Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Windows - FORUM HAS MOVED! > Playback quandry  Forum Quick Jump
 
Viewing user profile for : EShilli
About Me 
Profile Created :2/1/2009 5:32 PM
Last Seen :2/1/2009 9:26 PM
Total Posts : 5
Location : Unavailable
Occupation : Unavailable
Interests : Unavailable
Contact Info
E-Mail Address :Unavailable
Private Message : Send a Private Message to EShilli
 
Last 5 Posts
ThreadForumPost Info
 (No Subject)
Thanks. I've already fooled with the transposition in the staff attributes and the problem persists. I'll see if it happens on my next score.
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!EShilli
2/1/2009 9:14 PM
 (No Subject)
Thanks for replying! Under utililities? I don't see "none" as an option.
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!EShilli
2/1/2009 7:39 PM

 
Playback quandry
Once again, with the subject listed to entice a response... I have just upgraded to 2009 from 2001 (I miss my 2001!). I am writing string orchestra music, and when I play back my composition, the...

Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!

EShilli
2/1/2009 6:25 PM

 
(No Subject)
I have just upgraded to 2009 from 2001 (I miss my 2001!). I am writing string orchestra music, and when I play back my composition, the Violin 1 part is playing back one octave lower than written....

Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!

EShilli
2/1/2009 6:18 PM

 
(No Subject)
I have just upgraded to 2009 from 2001( I miss my 2001!), and cannot seem to make the instruments play back in the correct octave. I am writing music for string orchestra, and the Violin 1 staff...

Plug-In Development - FORUM HAS MOVED!

EShilli
2/1/2009 5:39 PM