Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Windows - FORUM HAS MOVED! > Error Selecting Font  Forum Quick Jump
 
Viewing user profile for : BopEuph
About Me 
Profile Created :4/22/2003 10:41 AM
Last Seen :5/25/2018 11:00 AM
Total Posts : 1163
Location : Orlando, FL
Occupation : Freelance musician
Interests : Unavailable
Contact Info
E-Mail Address :Unavailable
Private Message : Send a Private Message to BopEuph
 
Last 5 Posts
ThreadForumPost Info
 Saving, but FINALE lost my file!
They'll release it as a new feature. :p
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!BopEuph
5/14/2016 4:04 PM
 Moving octaves on MIDI keyboard
Yep, and nothing. But that was a surprisingly good suggestion!
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!BopEuph
5/13/2016 4:41 PM
 Moving octaves on MIDI keyboard
So it turns out I asked this very same question years ago with the old machine. It was never solved, even with the Uno: http://forum.makemusic.com/default.aspx?f=5&m=340141 Interesting that it worked...
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!BopEuph
5/13/2016 4:26 PM
 Moving octaves on MIDI keyboard
...Okay, Zuill, how does it feel to always be right? :P But there's still a lot of latency on this. Is there a way to fix that? I have an old M-Audio Uno; maybe I need a newer model?
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!BopEuph
5/13/2016 4:06 PM
 Moving octaves on MIDI keyboard
Hmmm...well I have one, but that's what it was going through on my laptop when I first saw the problem. But I'll dig it out and give it a whirl...maybe it will work fine on this computer.
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!BopEuph
5/13/2016 3:47 PM