Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Windows - FORUM HAS MOVED! > Incorrectly extracted part  Forum Quick Jump
 
Viewing user profile for : horphmyre
About Me 
Profile Created :4/21/2005 9:04 AM
Last Seen :9/16/2016 9:50 AM
Total Posts : 13
Location : At my computer
Occupation : Now Retired
Interests : Writing, Photography, Gardening, Cooking
Contact Info
E-Mail Address :Unavailable
Private Message : Send a Private Message to horphmyre
 
Last 5 Posts
ThreadForumPost Info
 Finale Crashes on Expression Tool
My stupid mistake. I had a comma between the finale and ini. Deleted the file and now it is working again. Thank you.
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!horphmyre
5/1/2016 1:48 PM
 Finale Crashes on Expression Tool
So, what do you do if the INI file is not there? I cannot find this file. I have Finale 2014.5 on a new HP computer running Windows 10. It just started crashing each time I tried to use the...
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!horphmyre
5/1/2016 12:27 PM
 Adding an expression crashes Finale
I am having the very same problem but with windows 10 as well as windows 7. The problem began in W 10, but now I am having the same issues, plus one more. I copied a section of music from one piece...
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!horphmyre
4/10/2016 8:24 PM

 
Incorrectly extracted part
I am using finale 2014.5 on an HP laptop. I wrote a piece for band, extracted the parts and tried the piece out with my band. Unfortunately, the oboe player could not play the music, so I edited the...

Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!

horphmyre
12/10/2015 8:00 PM
 Tools at the top of the page.
Thanks for the tip Zuill. it sounds like exactly what I am looking for.
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!horphmyre
12/9/2012 10:09 AM