Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums >  Finale - Windows - FORUM HAS MOVED! Forum Quick Jump
 
Viewing user profile for : krash
About Me 
Profile Created :1/30/2004 9:58 PM
Last Seen :12/28/2016 6:44 PM
Total Posts : 278
Location : Unavailable
Occupation : Unavailable
Interests : Unavailable
Contact Info
E-Mail Address :Unavailable
Private Message : Send a Private Message to krash
 
Last 5 Posts
ThreadForumPost Info
 no VST playback
Downloaded the player (actually updated my update....), and it seems to be working now. Thanks for all of your help!
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!krash
12/28/2016 6:34 PM
 no VST playback
Just now downloaded it. Got a message that my ARIA isn't up to date. Wonder if that's the problem. Having trouble updating it - my product registration has disappeared. Will have to find the original...
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!krash
12/28/2016 12:15 AM
 no VST playback
Going to have to close out tonight. Hoping that magic happens when I open up again tomorrow! Thanks for your input so far, and for any in the future. If all else fails I suppose I can copy and paste...
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!krash
12/28/2016 5:24 AM
 no VST playback
Hahaha! Just paid attention to what you said, Zuill. Pretty funny!
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!krash
12/27/2016 11:11 PM
 no VST playback
Oy. Wish I could capture a screen shot of the Score Manager. It LOOKS right, I think, but as of now I get no audio at all, neither MIDI or VST. Zuill, I don't see anything labeled Reassign Playback...
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!krash
12/27/2016 11:10 PM