Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED! > audio engine failed to load…please restart Finale (any thoughts from anyone?)  Forum Quick Jump
 
Viewing user profile for : HelmutTheDancer
About Me 
Profile Created :6/9/2009 6:47 PM
Last Seen :8/22/2016 10:42 AM
Total Posts : 156
Location : Baltimore, MD
Occupation : Play professional music since 1958
Interests : Ballroom Dancing, Painting, Astrology, things spiritual, writing and arranging for my big band
Contact Info
E-Mail Address :[email protected]
Personal Homepage : http://www.ballroommusic.com
AOL IM : HelmutTheDancer
Y! Pager : HelmutTheDancer
MSN Messenger : HelmutTheDancer
Private Message : Send a Private Message to HelmutTheDancer
 
Last 5 Posts
ThreadForumPost Info
 Quick way to invert voicings?
Thank you Daz!
Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED!HelmutTheDancer
8/22/2016 10:19 AM
 Quick way to invert voicings?
Can someone please give me the link for the JW plugins download page? Thanks! It's been so long, I forgot.
Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED!HelmutTheDancer
8/22/2016 9:20 AM
 Band in a Box harmonizing does not work in 2014.5
Well - I reverted back to Windows 7 and all is fine. There are so many parallels between the free upgrade to Windows 10 and the equally free upgrade to Finale 2014.5. They may be better in some...
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!HelmutTheDancer
5/30/2016 8:09 AM
 Band in a Box harmonizing does not work in 2014.5
Zuill - thanks, but I don't understand your comment :)
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!HelmutTheDancer
5/28/2016 5:02 PM

 
Band in a Box harmonizing does not work in 2014.5
Hi - for some reason Band in a Box harmonizing does not work suddenly. I just switched to Windows 10. Any suggestions would be greatly appreciated. Otherwise I have to revert back to Windows 7. (64...

Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!

HelmutTheDancer
5/28/2016 4:42 PM