Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
   
MakeMusic Forum > Public Forums > Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED! > audio engine failed to load…please restart Finale (any thoughts from anyone?)  Forum Quick Jump
 
Viewing user profile for : kgoodson
About Me 
Profile Created :7/15/2000 7:27 AM
Last Seen :12/21/2017 10:55 PM
Total Posts : 26
Location : Hughes Springs, Texas
Occupation : Director of Computer Services, Northeast Texas Community College
Interests : write arrangements and design drills for marching band, play golf, read
Contact Info
E-Mail Address :[email protected]
Personal Homepage : http://www.maddcreations.com
Private Message : Send a Private Message to kgoodson
 
Last 5 Posts
ThreadForumPost Info
 No noteheads in Finale 2014.5
Bingo! Thanks Wiggy, that did the trick.
Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED!kgoodson
11/19/2015 11:39 AM
 No noteheads in Finale 2014.5
Yep. I realize it is probably a font issue but I can't figure out how to correct the problem. I have run Font Utilities and set the Default Music Font but nothing has changed. As I mentioned in my...
Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED!kgoodson
11/19/2015 10:30 AM

 
No noteheads in Finale 2014.5
I just installed Finale 2014.5 and opened two different files created in Finale 2014d. Both were missing noteheads. I think I have seen this behavior previously but I don't remember the fix for it. I...

Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED!

kgoodson
11/19/2015 9:54 AM
 audio engine failed to load…please restart Finale (any thoughts from anyone?)
OK. I went to Finale's Support page and it recommended the following: Mac: Go to Applications > Utilities > Audio MIDI Setup. Select the default output device. Change the format to 44100.0 Hz and...
Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED!kgoodson
11/10/2013 7:20 PM
 audio engine failed to load…please restart Finale (any thoughts from anyone?)
I am having the same issue. I'm already using a corded mouse & keyboard. Just turned off Bluetooth, started Finale and got the same error. Running a MacBook Pro 15" Early 2011 2.2GHz Intel Core i7...
Finale - Macintosh - FORUM HAS MOVED!kgoodson
11/10/2013 7:05 PM