Finale SmartMusic
  Home | Log In | Register | Search | Help
 
Viewing user profile for : Ankarblom
About Me 
Profile Created :4/10/2009 10:28 AM
Last Seen :1/21/2014 4:46 PM
Total Posts : 11
Location : Unavailable
Occupation : Unavailable
Interests : Unavailable
Contact Info
E-Mail Address :Unavailable
Private Message : Send a Private Message to Ankarblom
 
Last 5 Posts
ThreadForumPost Info

 
Finale 2014a vs. RME Fireface 800 : Error-noice upon Finale-launch.
Hi! Any ideas on this: Just installed Fin2014a on my Windows 7 64 bit system. I run several instances of EWQL Play as standalone outside Finale. (I have Finales playback wired to the EWQL:s through...

Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!

Ankarblom
1/21/2014 4:46 PM
 (No Subject)
I doubel-cheched again: If I load an old document into Finale 2012a where, like in the example above, Horn 1 plays velocity 127 but Horn 2-3-4 plays say velocity 20; different instruments BUT sent to...
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!Ankarblom
10/8/2012 7:14 PM
 (No Subject)
Sounds like a shall explane my setup & workings a bit more; I use two instances of EWQL "Play"-engines outside Finale, but on the same computer as Finale is running on, wired through artificiall...
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!Ankarblom
10/8/2012 7:05 PM
 (No Subject)
I should point out that I don't use Human Playback in my work. So Continous Data, like Volume changes etc is not an issue in this matter
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!Ankarblom
10/8/2012 5:47 PM
 (No Subject)
Thank you Motet! I've tryed using different Instruments. This doesn't seem to matter as long as the Instruments play on/share the same MIDI-channel. In the file I tried to work on all, for example,...
Finale - Windows - FORUM HAS MOVED!Ankarblom
10/8/2012 5:45 PM